Downloads

Algemene voorwaarden Omega Group

 

Algemene voorwaarden van Omega Group. Deze voorwaarden gelden voor de volgende onderdelen van Omega Group: Omega Group, Omega Solutions, Omega Sales, Omega Service, Omega Parts

Download Algemene voorwaarden

Verhuurvoorwaarden Omega Rent

 

Verhuurvoorwaarden van Omega Rent. Deze verhuurvoorwaarden zijn alleen van toepassing op Omega Rent.

Download Verhuur voorwaarden

Garantie voorwaarden Nederlands

 

De garantievoorwaarden van Omega Group. Deze zijn van toepassing op Omega Sales en Omega Solutions.

Download Garantie voorwaarden NL

Warranty policy English

 

Warranty policy for Omega Sales and Omega Solutions.

Download Warranty policy English

Garantieformulier/ Warranty form

 

Garantieformulier waarmee u kenbaar kunt maken dat u aanspraak wilt maken op de garantievoorwaarden. Warranty Form to claim warranty according to warranty policy.

Download Garantieformulier

PDF Reader

 

Om onze voorwaarden te downloaden heeft u een pdf reader nodig. Klik op onderstaande tekst om een gratis pdf reader te downloaden.

Download PDF Reader

Disclaimer

Aan de gegevens, afbeeldingen of tekst op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Omega Group behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren. Teksten, specificaties of foto’s gelden bij benadering en binden Omega Group niet. Ondanks het feit dat Omega Group zorgvuldig te werk is gegaan met het ontwikkelen van deze website, kan Omega Group geen garantie geven dat de informatie op deze website actueel, compleet en/of accuraat is. Zonder schriftelijke toestemming van Omega Group is het nadrukkelijk niet toegestaan om informatie, tekst, foto’s en dergelijke te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden en disclaimer. Voor het downloaden van de voorwaarden heeft u een pdf reader nodig. Heeft u nog geen pdf reader op uw pc? Download gratis Adobe pdf reader.
Algemene voorwaarden & Disclaimer