Nieuws

Omega Group – Nieuws

In een markt die continue in beweging is gebeurt veel. Daarom houdt Omega Group u graag middels deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche. Uiteraard houden we u daarnaast ook op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf.

Service monteur

Service monteur hoogwerkers en verreikers.

Ben jij een echte sleutelaar en heb je een goed gevoel voor techniek? Dan is de functie van Service Monteur bij OMEGA iets voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Voor onze werkplaats en buitendienst zoeken wij een service monteur. Samen met je collega’s houd jij je bezig met het onderhouden, repareren en keuren van hoogwerkers en verreikers.
De werkzaamheden bestaan uit: mechanisch, hydraulisch, elektronisch en laswerkzaamheden.

Past dit bij je?

  • Afgeronde MBO opleiding minimaal niveau 3, in een technische richting
  • Werkervaring als monteur is geen pre.
  • Geldig VCA diploma, of bereid zijn deze te behalen
  • Affiniteit met techniek, collegiaal, communicatief sterk, denkt in mogelijkheden, stressbestendig en netjes.

Wat bieden wij

In deze rol krijg je een breed pakket aan verantwoordelijkheden en heb je de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel. Daarnaast bieden we uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardepakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar pz@omegagroup.eu.